Advies en projectmanagement

Projectmanagement

Heeft uw organisatie onvoldoende kennis of capaciteit in huis voor de ontwikkeling van online communicatie? Zijn er meerdere partijen bij betrokken, of is er tijdsdruk?
Wij nemen u de zorg uit handen. We zijn gespecialiseerd in projectmanagement van online communicatieprojecten. Wij hebben ervaring met mobiele apps en responsive sites, conceptontwikkeling, agile projectmanagement (scrum master, product owner, agile coach), sociale media, content management, usability testen.
Wij adviseren en ondersteunen bij het inrichten van projecten en het invoeren van agile werken. Voorbeelden van gerealiseerde projecten

Communicatieadvies en projectinrichting

Monetprojects helpt bij het opstarten en bij de ontwikkeling van uw online communicatie. Door middel van analyse en evaluatie van bestaande middelen; het vertalen van strategie naar werkbare plannen; schrijven van projectplannen; projectinrichting; ondersteuning bij offerteaanvraag en -selectie.
Door middel van workshops en inspiratiesessies faciliteert Monetprojects het onderzoeken en vaststellen van eisen en wensen, conceptrichtingen en projectaanpak.